Niche parfemi - edukacija i inspiracija

Vođeni pitanjima - kakvu uslugu žele naši kupci i šta im mi možemo pružiti kako bi uistinu bili zadovoljni – odlučili smo nastaviti ulagati u same temelje koje gradimo godinama: naše osoblje, edukaciju i stručnost, ljubaznost i uslugu.

Edukovano osoblje koje će Vas dočekati u svakoj od naših poslovnica zaista jeste bitan segment naše firme. S obzirom na to da rastemo, da se razvijamo i stalno Vam donosimo nešto novo u ponudi, trudimo se da Vam to i prezentujemo onako kako zaslužujete


CLIVE CHRISTIAN - Inspirativne novitete predstavile su nam Eloise Fournier i Jessica Wilson.


Od kako smo, prvi na bosankohercegovačkom tržištu, uplovili u svijet niche parfema, naše djevojke prolaze stalne obuke i treninge kako bi vas na pravi način upoznali sa parfemskim kućama koje, kao jedino autorizovano prodajno mjesto, predstavljamo. Raduje nas što imamo priliku slušati i učiti od najboljih, kako bismo sutra mogli prenijeti znanje našim dragim kupcima i stručno ih posavjetovati!


CLIVE CRISTIAN - jednostavno šik i idealan niche brend.


Najbolje parfemske kuće na svijetu kao što su Clive Christian, Amouage, Kilian, Xerjoff, Roja Parfums, Ormonde Jayne, Parfums de Marly i mnoge druge, možda su nekome sasvim nove i nepoznate, a neki od vas su ih možda već i probali, no sada imate jedinstvenu priliku zaroniti u čudesnu, mirisnu riznicu koja će vam otkriti jedan sasvim novi parfemski svijet.


XERJOFF - uvijek se ima nešto novo i interesantno naučiti od Veronice Vercesi - Junior Export Manager i Jelene Ostojic - International Business Manager.


Želite pronaći zaista unikatan, jedinstven, kvalitetan parfem? Dodati nešto novo u svoju kolekciju? Kupiti neočekivan poklon za svoje najdraže? Zanima vas kako miriše “pravi” parfem? Šta je sve potrebno kako bi se takav napravio?


ORMONDE JAYNE - Ivan Lozic, Brand Ambassador upoznao nas je sa svrhom postojanja jednog niche brenda i oduševio nas je detaljima mirisnih kolekcija.


Posjetite naš niche kutak u novootvorenoj Inoma Parfumeriji u Sarajevo City Centru i u ugodnom ambijentu, uz pomoć našeg osoblja, pronađite svoj novi parfemski potpis!


PARFUMS DE MARLY - Thibaut Desbazeille, Regional Sales Manager za Europu i Rusiju, sa zadovoljstvom nam je predstavio luksuzne novitete.

Niche parfemi - edukacija i inspiracija