Maison Francis Kurkdjian su 2009. zajedno kreirali Francis Kurkdjian, renomirani parfimer s nizom uspješnih kreacija u svom imenu, i Marc Chaya, izvršni direktor. Stvoren s ciljem vraćanja uloge parfimera i istinske kreativnosti u središte na pozornici, Maison Francis Kurkdjian se etablirao kao proslavljeni igrač u svijetu luksuznih mirisa s vrhunskom prisutnošću u više od 45 zemalja i već amblematskim mirisima kao što su Baccarat Rouge 540, Aqua Universalis, À la rose. Kolekcija Maison Francis Kurkdjian dizajnirana je kao sofisticirani mirisni ormar za žene i muškarce koji odaje počast modernoj viziji parfumera o umjetnosti nošenja parfema, skupu osjetilnih priča koje putuju od svježih i laganih mirisa do jačih orijentalnih mirisa.

 


POTRAŽITE SVOJ MAISON FRANCIS KURKDJIAN PROIZVOD

 


 

MIRISI

Sastavljena poput mirisne garderobe, kolekcija Maison Francis Kurkdjian nudi iznimne mirise. Svaka kreacija je poput olfaktornog potpisa emocije.

SVIJEĆE

Blagi plameni sjaj i mirisne note ulijevaju nježan i jedinstven ugođaj u domu. Stvorite nježno profinjenu atmosferu s kolekcijom svijeća Maison Francis Kurkdjian za ambijent koji je opuštajući i ugodan, topao i drvenast, ili svijetao i svjež.

NJEGA TIJELA

Obogatite svoj ritual ljepote mirisnim proizvodima za kupku i tijelo koji odjekuju amblematičnim parfemima mirisne garderobe Maison Francis Kurkdjian i produžite im eleganciju.ISTAKNUTA KOLEKCIJA

 


 
ISTAKNUTI MIRISI


 

 

MAISON FRANCIS KURKDJIAN

724

 

 

MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Baccarat Rouge 540 Travel set

 

 

MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Amyris homme

 MIRISNE IKONE


 

 

MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Oud satin mood

 

 

MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Baccarat Rouge 540

 

 

MAISON FRANCIS KURKDJIAN

À la rose

 

 


 

MIRISI

 

Ženski

Muški

Unisex

 


 

TRAVEL SET

 

Discovery set

Globe Trotter

 


 

DOM

 

Mirisne svijeće