View as Grid List

View as Grid List

POKLON KARTICESa INOMA poklon karticom, mogućnosti su beskrajne.


Tražite savršeni poklon za posebnu osobu? Ne tražite dalje od INOMA poklon kartice! Naše poklon kartice su idealan način da pokažete svojim voljenima koliko vam je stalo.

INOMA poklon kartica obuhvata široku ponudu visokokvalitetnih satova, sunčanih naočala, nakita, parfema, makeup i skincare proizvoda. Lako je naći ono što zaista odgovara svakom individualnom stilu i ukusu!

 


 

Kome su namijenjene?

Nije bitno da li kupujete za rođendan, godišnjicu, praznik ili neku drugu posebnu priliku, INOMA poklon kartica je savršen način da pokažete svoju zahvalnost.

Također je odlična opcija za one osobe na vašem popisu kojima je teško kupiti poklon - oduševit će se mogućnošću da odaberu upravo ono što žele, a vi ćete voljeti koliko je jednostavno dati poklon koji će zaista voljeti.

Zašto čekati?

Poklonite dar izbora i stila sa INOMA poklon karticom danas. To je savršen način da učinite bilo koju prigodu još posebnijom, i da nekome posebnom pokažete koliko vam je stalo.

Poklon kartice možete potražiti u svim INOMA, FESTINA GROUP i BROSWAY poslovnicama, a za više informacija kontaktirajte nas putem [email protected] ili 033 204 964.