Honest luxury by AKONI

Akoni Eyewear predstavlja „HONEST LUXURY“ odnosno pravi iskreni luksuz, koji ne blješti već se osjeća, prepoznaje i vidi u detaljima koji čine pravu razliku i diferenciraju istinski luksuzne brandove od ostalih „luksuznih“ dostupnih na tržištu



Istoimeni brend Akoni grupe Akoni Eyewear izgrađen je od strane strastvenog tima iskusnih, vrhunskih profesionalaca u industriji naočala i luksuzne industrije koji dijele jedinstvenu viziju – stvoriti luksuznu kolekciju optičkih okvira i sunčanih naočala koja nadilazi zahtjevne standarde majstora, najfinijih optičara i zahtjevne potrošače.


IZVRSNOST

 Ne zadovoljava se sa onim što drugi smatraju prihvatljivim, Akoni pokušava dostići više standarde kako bi pokazao svoju izvrsnost. Postavljajući ispred sebe visoke ciljeve i zadatke kroz proces dizajna, proizvodnje, prodaje i zadovoljstva kupca , Akoni nam je jasno dao do znanja da teži ka tome da bude najbolji.



INTEGRITET

 Djela govore više od riječi. Akoni svojim djelovanjem pokazuje svoju odgovornost prema planeti Zemlji koristeći ekološki prihvatljive materijale u procesu proizvodnje, etično zapošljavanje i sve one male aktivnosti koje slave prekrasne raznolikosti današnjeg svijeta.



LJEPOTA

 Dobar dizajn ima moć da promijeni svaki život koji dodirne. Težeći ka jedinstvenom i prepoznatljivom stilu unose dio ljepote u svakodnevne živote.



 Savršene AKONI modele sunčanih naočala potražite u INOMA poslovnici u Sarajevo City Center.


Honest luxury by AKONI