Akoni Eyewear izgrađen je od strane strastvenog tima iskusnih, vrhunskih profesionalaca u industriji naočala i luksuzne industrije koji dijele jedinstvenu viziju – stvoriti luksuznu kolekciju optičkih okvira i sunčanih naočala koja nadilazi zahtjevne standarde majstora, najfinijih optičara i zahtjevne potrošače. Putovanje je započeto odabirom imena za luksuznu grupu sa sjedištem u Švicarskoj koja točno odražava temeljne vrijednosti. Akoni znači neprocjenjiv i vrijedan divljenja – više od pukih riječi, ovi superlativi predstavljaju standard koji je postavljen za firmu i proizvod.

Akoni Eyewear predstavlja „HONEST LUXURY“ odnosno pravi iskreni luksuz, koji ne blješti već se osjeća, prepoznaje i vidi u detaljima koji čine pravu razliku i diferenciraju istinski luksuzne brandove od ostalih „luksuznih“ dostupnih na tržištu.

 


POTRAŽITE SVOJ AKONI MODEL

 


 ISTAKNUTI MODEL

 


 Akoni Aquila

Elegantne poslijeratne europske filmske zvijezde nastavljaju nadahnjivati najglamuroznije modne piste, a omiljeni dizajn mačjih očiju ostaje neprikosnovena ljepotica lopte. Aquiline savršene proporcije unose dašak modernog u klasik stare škole koji ne može biti prikladniji za danas.