1. MATIERE PREMIERE – Slow Perfumery

    MATIERE PREMIERE – Slow Perfumery

    Matiere Premiere, sa francuskog prevedeno jednostavno kao “sirovina”, parfemska je niche kuća koja svojim jedinstvenim, minimalističkim i organskim pristupom upravo sastojak postavlja u centar svake kreacije..

    Read more...
  2. ARMANI CODE EDP - Orijentalni drvenasti miris!!

    ARMANI CODE EDP - Orijentalni drvenasti miris!!

    ARMANI CODE sinonim je za muževnost, karizmu i magnetizam. Novi miris utjelovljuje elegantan, intenzivan aspekt prepoznatljive zavodljive privlačnosti tog mirisa: ARMANI CODE EAU DE PARFUM.

    Read more...
  3. Armani SI - Koji SI je tvoj SI?

    Armani SI - Koji SI je tvoj SI? Otkrijte kolekciju Sì mirisa i pronađite svoj omiljeni. "Sì odaje počast modernoj ženstvenosti i donosi neodoljivu kombinaciju gracioznosti, snage i slobode duha." KULTNA Sì OBITELJ Read more...
  4. PARFEMI ROĐENI IZ POTPUNE UMJETNIČKE SLOBODE!

    PARFEMI ROĐENI IZ POTPUNE UMJETNIČKE SLOBODE!

    Kada je Frederic Malle 2000. godine odlučio pokrenuti vlastitu parfemsku kuću, industrija je bila u vrlo pasivnom stanju – u fokusu je bila reklama, zatim sam imidž, javne ličnosti, pakovanje, te, naposljetku, parfem koji pristaje svima. Kreativni proces, umjetnički izričaj, miris pa i sam parfumer bili su potpuno marginalizirani.

    Read more...
  5. Pokloni koji će probuditi emocije by Armani

    Pokloni koji će probuditi emocije by Armani Učinite nadolazeće blagdane nezaboravnima uz Armani Beauty poklone. Ženstveni cvjetni i začinski mirisi za nju, a zavodnički mirisni akordi za njega. SAVRŠEN POKLON ZA NJU Sì PASSIONE PARFEMSKA VODA Elegantan, senzualan i ženstven. Opijajući miris cvjetnih i voćnih nota kreiran za ženu koja je strastvena, ž Read more...
  6. Advanced Genefique Serum by Lancome

    Advanced Genefique Serum by Lancome JEDINSTVEN KOMPLEKS 7 PREBIOTIČKIH I PROBIOTIČKIH FRAKCIJA Lancômeov ikonski serum obogaćen je sa jedinstvenom kombinacijom koja je pomno odabrana među sastojcima koji djeluju na mikrobiom kože. Svaka kapaljka sadrži 30 miliona prebiotičkih i probiotičkih frakcija*; koji su prava doza hranjivih sastojaka nužnih za zdrave Read more...
  7. My Way by Armani - Novi miris za žene!

    My Way by Armani - Novi miris za žene!

    Novi ženski miris od Armani, MY WAY Vas poziva da spoznate važnost svakog trenutka - živite punim plućima, proširite vidike i upustite se u pustolovne susrete koje svijet nudi.

    Read more...
  8. FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

    FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

    Međunarodna tradicija brenda Festina, sa svojim švicarskim osnivačem i više od 100 godina historije, označava visokokvalitetne satove po atraktivnoj cijeni. Osim najboljeg odnosa cijene i kvaliteta u industriji, Festina satovi ubjeđuju klasičnim i sportskim izgledom, što je pogodno za svaku priliku. Od Festine postoji širok izbor modela za muškarce i žene, koji su idealni modni dodatci..

    Read more...
  9. Brosway - Nova Affinity kolekcija

    Brosway - Nova Affinity kolekcija

    Iza imena Brosway stoji već 40 godina inspirišućeg i impresivnog rada jedne porodice – porodice Bros Manifatture koja insistira na neobičnom dizajnu, fleksibilnosti, inovativnosti, nosivosti i kvalitetnim materijalima, te već decenijama nudi svojim vjernim zaljubljenicima idealan omjer cijena i kvalitete objedinjen u svakom komadu Brosway nakita.

    Read more...
  10. KILIAN PARIS – BEZVREMENSKI LUKSUZ!

    KILIAN PARIS – BEZVREMENSKI LUKSUZ!

    KILIAN PARIS je niche parfemska kuća iz Pariza koju na bosanskohercegovačkom tržištu možete pronaći ekskluzivno u Inoma dućanima. Osnovao ju je Kilian Hennessy, unuk osnivača LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), najveće svjetske grupacije luksuznih brendova i nasljednik moćne loze Hennessy, najpoznatijeg proizvođača konjaka.

    Read more...

Items 11-20 of 36

Show po stranici

INOMA blog